Nu extra kick-back op autoverzekeringen!

Dealer Services heeft per 1 november 2019 de dealervergoeding verhoogd! Wanneer uw klant een verzekering via Dealer Services afsluit, ontvangt u als autobedrijf nu een vergoeding van € 50,- tot € 75,- per afgesloten polis.

Verkoopt u een voertuig, dan is het handig om de koper een autoverzekering aan te bieden. Het voertuig moet immers verzekerd de weg op. Gezien het succes van de kick-back actie op autoverzekeringen heeft Dealer Services de vergoeding verhoogd, van minimaal 40 euro per afgesloten polis naar:

  • € 50 per polis voor de eerste 4 gesloten polissen
  • € 60 per polis voor de 5e tot en met 9e gesloten polissen
  • € 75 per polis voor de 10e en daarop volgende gesloten polissen

Vergoeding bij motorfietsen: Ook voor motorfietsen kunt u bij Dealer Services terecht. Er geldt een aangepaste kick-back. U ontvangt een vergoeding van 10% van de premie, met een maximum van € 50 per gesloten polis.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Wanneer uw klant een voertuig bij u koopt, kunt u de klant verwijzen naar de aantrekkelijke verzekering via Dealer Services. Er is altijd een zeer scherp voorstel! De verwijzing doet u via SMS of via uw eigen website als u een website via Mijn VWE heeft. In beide gevallen krijgt uw klant een voorstel van Dealer Services.

Optie 1: via SMS!
U stuurt uw klant een SMS-bericht via Mijn VWE. Hij of zij ontvangt vervolgens een link naar het rekenprogramma, om daar zelf de premie te berekenen en de verzekering af te sluiten. De link is gekoppeld aan uw DealerID, zodat we weten dat de klant via u komt. Lees meer over extra verdienen.

Optie 2: via uw eigen website!
U kunt uw klant ook via uw eigen website de premie laten bereken en de verzekering laten afsluiten. Heeft u nog geen module op uw website, maar wilt u deze wel graag? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een eigen website via Mijn VWE.

Al sinds 1 november 2019

De verhoogde dealervergoeding is ingegaan vanaf 1 november 2019 en de actieperiode loopt geheel 2020.