Verdien extra aan uw verkopen!

Twee vliegen in één klap: uw klant veilig en met een stukje extra vertrouwen de weg op én u verdient extra aan een verkocht voertuig. Lees hieronder hoe!

Autokopers laten hun aankoop graag financieren en moeten het voertuig uiteraard verzekeren. Daarnaast geeft garantie de klant vertrouwen dat zij bij onverhoopte ongemak met het voertuig terug kunnen naar u, of een garage.

Uw klant geholpen; u extra verdiensten!

Bij de schoenenzaak en de kapper worden vaak bijhorende producten aangeboden aan de kassa. Zo verdienen zij extra aan de kassabon. Ook u kan dit doen via onderstaande diensten.

1. Verzeker voertuig – Vergoeding tot €75
Onze partner DS Dealer Services kan uw klant een aanbieding voor een autoverzekering doen. Het enige dat u hoeft te doen, is de klant vragen of DS Services een voorstel mag doen. Vindt de klant dit goed, dan vult u in Mijn VWE het 06-nummer van de klant in. De klant krijgt per SMS een link naar een verzekeringsvoorstel. Accepteert de klant, dan krijgt u een vergoeding van DS Dealer Services.

2. Sluit een garantie af – Verdien €50
U kunt uw klanten een garantiepakket op het voertuig aanbieden via onze partner Autotrust. Het pakket neemt u bijvoorbeeld op in uw afleverpakketten. In Mijn VWE rekent u de verkoopprijs uit voor de verschillende garantiepakketten. In de verkoopprijs die u in Mijn VWE ziet, zit al de €50 vergoeding opgenomen. Op de maandelijkse factuur van VWE staat de kostprijs (verkoopprijs minus de €50 vergoeding) vermeld.

3. Verkoop met financiering – Vergoeding tot €75
Als uw klant het voertuig wilt kopen d.m.v. financiering, dan kan onze partner DMF Krediet een voorstel doen. U kunt het voorstel aanvragen via Mijn VWE. Gaat uw klant in op het financieringsvoorstel, dan krijgt u de vergoeding van DMF Krediet.

4. Aankoopkeuring – Vergoeding €20
Vanaf €199 kan uw klant een auto uit uw voorraad laten bezichtigen door een expert. Het ‘online shoppen’ zorgt ervoor dat uw klanten uit heel Nederland geïnteresseerd kunnen zijn in uw voertuigen. Schakelt de klant een expert van Mijn Autocoach in, dan krijgt u van hen de vergoeding.

Waar vindt u deze opties?

Binnen Mijn VWE vindt u de partnerpagina’s via het gele €-menu per voertuig in uw advertentiebeheer. In het voertuigdossier vindt u het Extra Verdienen-kader rechts bovenin!

Voorbeeld in advertentiebeheer:

Voorbeeld in voertuigdossier: