Terugblik Mijn VWE-klantavonden

Afgelopen weken zijn wij on the road gegaan door heel Nederland! Het waren gezellige avonden, met veel nuttige informatie over het platform en over hoe u uw bedrijf online kunt promoten.

Continu verbeteren we ons platform Mijn VWE. Dit doen we onder meer op basis van vragen en opmerkingen van onze klanten. Tijdens de klantavonden hebben wij u de nieuwe producten en diensten laten zien. taGGle heeft ons meegenomen in de nieuwste technologie op gebied van effectieve video-trailers van occasions en de tekst-generator. Iedere advertentie verdient namelijk een pakkende omschrijving! Een goede omschrijvingstekst wordt door menig verkoper als een lastige tijdrovende klus ervaren en vaak ook nog eens als niet leuk bevonden. Met de tekst-generator gaat dit razendsnel!

Ook heeft Sam van Dalen ons geïnspireerd en tips gegeven voor uw online promotie. Je hebt dus weinig materiaal nodig om inspirerende filmpjes te maken. Dat niet alleen; Sam had een speciale gast mee, namelijk: Alexander Sterk. Sam van Dalen keek vroeger op tegen Alexander en zijn inspirerende filmpjes. Tegenwoordig werkt hij samen met Alexander om de meest leuke en interessante filmpjes te maken die vaak ook nog eens viral gaan!

Enkele reacties:
‘Het was een zeer nuttige avond. We kijken nu heel anders tegen adverteren aan’.

Heel inspirerend om het verhaal van Sam van Dalen te zien en te horen. Ik heb veel geleerd op het gebied van online promotie’.

‘Ik heb veel handige tips gekregen waar ik echt wat aan heb. Vol inspiratie kan ik weer naar huis!’.

Nog één keer terugblikken op de geslaagde Mijn VWE-klantavonden? Bekijk hieronder de aftermovie. Wist u dat we dit hebben gefilmd met een camera en een smartphone? Iedereen kan dit eenvoudig maken, net zoals met de taGGle-app!