Adverteer met kerstsjabloon op uw voertuigfoto’s!

Het is bijna Kerst.  Bent u open met Kerst? Allebei de dagen, of misschien alleen de woensdag of donderdag? Maak het met één druk op de knop kenbaar via al uw foto’s van voertuigen bij uw advertenties

Het eerste dat autozoekers zien zijn uw advertentietitel en de foto’s van uw voertuigen. Tijdens feestdagen kunt u ervoor kiezen om via uw voertuigfoto’s duidelijk te maken dat u open bent tijdens deze dagen. Denk aan aankomende feestdagen zoals de Kerst!

De sjablonen voor Kerst

Op woensdag 25 en donderdag 26 december is het Kerst! Een mooi moment om autozoekers uit te nodigen. Met drie sjablonen in kerststijl kunt u aangeven of u eerste en/of tweede Kerstdag open bent. Een sjabloon is een ‘laag’ over uw foto heen. Dit geeft een professionele uitstraling en biedt eventueel extra informatie. Er zijn standaard sjablonen beschikbaar (zoals nieuw binnen, gereserveerd, verkocht). Voor de Kerst zijn er drie versies beschikbaar, namelijk:

• 1e Kerstdag open
• 2e Kerstdag open
• 1e en 2e Kerstdag open

Hoe kunt u een sjabloon toevoegen aan uw advertenties?

• Ga naar uw Advertentiebeheer
• Selecteer de advertenties waarop u het sjabloon wenst toe te voegen. Ook heeft u de mogelijkheid om het sjabloon op alle advertenties toe te passen 
•Ga vervolgens naar Acties
• Onder Acties selecteert u de optie Sjablonen toepassen.
Onder Sjablonen selecteert u het sjabloon
• Sla de wijziging op door op Toepassen te klikken.

Indien u een eigen sjabloon wenst, dan kunt u deze ook door ons laten ontwerpen, vanaf €39,-.

 

Adverteert u nog niet, maar wel interesse?

Het kan zijn dat u nog niet adverteert via Mijn VWE. Wilt u ook profiteren van de sjablonen, en mogelijk ook besparen op uw RDW-transacties, neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar uw mogelijkheden. Vul onderstaand contactformulier in, of bel 088 – 893 7020.

Voorbeelden van sjablonen die gebruikt kunnen worden voor de Kerst

Hieronder ziet u voorbeelden van de sjablonen voor Kerst.