Portalen aan- en uitzetten: hoe doe je dat?

Op welke portalen biedt u uw voertuigen aan? Het advies van Mijn VWE is om een mix te vinden in portalen die voor u en uw voertuigen interessant zijn. Maar welke portalen zijn er en hoe zet u portalen aan en eventueel weer uit?

Welke portalen kiest u?

Er zijn uiteraard uiteenlopende portalen voor personenvoertuigen en daarnaast zijn er de portalen voor alternatieve voertuigsoorten, zoals motoren, caravans en scootmobielen. Maar er is ook onderscheid in het doel van de portalen. Denk maar aan export, B2B-verkoop en leaseconstructies. Waar vindt u de portalen op Mijn VWE?

  1. Log als eerste in op Mijn VWE
  2. Klik op deze link: https://mijn.vwe.nl/settings/adv/portals
  3. U komt uit op Advertentiemanager instellingen, tabblad Portals
Aan- en uitzetten van portalen

De portalen die u aantreft is een selectie van betaalde, maar ook gratis portalen. Ideaal is om uw voertuigen altijd op een of meerdere betaalde portalen te zetten. Deze portalen hebben simpelweg de meeste concrete autozoekers. Selecteer daarnaast ook afwijkende gratis portalen om uw bereik te vergroten. Advies daarbij is om voor de vaak moeilijker verhandelbare voertuigen – denk aan zware diesels of oudere voertuigen – te kiezen voor het exportkanaal Automarkt Online van VWE.

Kijk ook op: