U mist geen in- of verkoopkans via de ATC Alert!

Via Mijn VWE heeft u gratis toegang tot ons veilingplatform Automotive Trade Center, kortweg ATC. Met ATC bieden wij u een extra in- en verkoopplatform. U vindt hierop niet alleen de voorraad van Nederlandse autobedrijven, maar ook goed onderhouden ex-lease voertuigen uit Nederland, België en Duitsland. Daarnaast worden uw voertuigen automatisch aangeboden op het B2B-portal Automarkt Online, een onderdeel van ATC.  

Zo bereikt u eenvoudig een grote groep internationale autohandelaren die specifiek op zoek zijn naar Nederlandse voertuigen.  Om te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van ATC, hebben wij een aantal nieuwe meldingen – de ATC Alerts – toegevoegd aan Mijn VWE.  

Vul uw voorraad aan, handig méde inkoop zoekfilter! 

U ontvangt vanaf nu elke keer dat er een nieuwe veiling op ATC is gestart een ATC Alert. Via de deze melding gaat u direct naar de veiling. Staat er op dat moment geen juist voertuig om uw voorraad mee aan te vullen? U kunt een zoekfilter instellen en als er een voertuig in een veiling wordt geplaatst die voldoet aan uw wensen, ontvangt u een notificatie in uw e-mail en een melding in Mijn VWE.  

ATC Alters in Mijn VWE meldingen!

Heeft u wel een voertuig gevonden, dan kunt u een bod plaatsen. Vanaf dat moment wordt op de hoogte gehouden van het verloop van de veiling. U kunt de volgende ATC Alerts in de Mijn VWE meldingen ontvangen:  

  • Uw bod op een voertuig is verlopen 
  • U heeft momenteel het hoogste bod op een kavel  
  • Hoogste bod geaccepteerd door aanbieder 
  • Er is een hoger bod geplaatst op een kavel waar u op geboden heeft  
VWE is uw inkooppartner  

Heeft u een voertuig gewonnen op ATC? Dan is het goed om te weten dat u op ATC altijd het voertuig van VWE koopt. Wij regelen dus de afhandeling met de verkopende partij. Uw aankopen worden kosteloos bij u bezorgd, inclusief alle benodigde documenten. Zo heeft u geen verrassingen achteraf.  

Bekijk direct alle openstaande veilingen op ATC >>

Om ATC te kunnen bezoeken, moet u klant zijn bij en (als u dat al niet bent) inloggen op Mijn VWE

Sneller van uw voorraad af  

Het verkopen van uw voorraad via Automarkt Online biedt u de kans om uw voertuigen te verkopen via de internationale handel. Als u via Mijn VWE adverteert, op bijvoorbeeld Marktplaats, dan worden uw advertenties automatisch ook op ATC geplaatst. Bij de portal instellingen ziet u of de portal Automarkt Online van ATC aangevinkt staat.  

Nederlandse gebruikte voertuigen onderscheiden zich in Europa door onder meer sluitende kilometerregistratie, onderhoudsregistratie, Algemene Periodieke Keuring, vlakke wegen en snelheidsrestricties. Uw voorraad is daarom aantrekkelijk voor de internationale handel en het is mogelijk dat u een bod ontvangt. U ontvangt via Mijn VWE de volgende ATC Alerts:

  • Er is geboden op een voertuig uit uw handelsvoorraad 
  • De direct-kopen prijs is geboden op onderstaande auto 
Waar vindt u de ATC Alert?

Op Mijn VWE vindt u rechtsboven het menu met Meldingen. Hieronder vindt u naast de ATC Alerts ook actuele meldingen over onderhoud aan en storingen in Mijn VWE.

Wij betalen, vrijwaren en halen het voertuig op!  

Accepteert u een bod op Automarkt Online, dan koopt VWE de auto van u en regelt VWE de overdracht aan de koper. U heeft nergens omkijken naar, want VWE:  

  • Regelt de complete documentatie bij de overdracht van het voertuig 
  • Betaalt u het aankoopbedrag binnen 24 uur gegarandeerd uit  
  • Haalt het voertuig bij u op en wordt het transport met de koper geregeld.  
Uw voordelen 

Door de ATC Alerts mist u straks geen enkele kans meer op een goede in- of verkoopmogelijkheid. U koopt veilig in, met scherpe transactiekosten en snelle en eenvoudige transacties. U vergroot uw (internationale) afzetbereik, wordt binnen 24 uur betaald en binnen 72 uur halen wij het voertuigen bij u op! U kunt volledig vrij van risico gebruik van het in- en verkoopplatform, exclusief voor u als Mijn VWE klant.  

Bekijk direct uw omgeving op ATC >>

Om ATC te kunnen bezoeken, moet u klant zijn bij en (als u dat al niet bent) inloggen op Mijn VWE