Makkelijk en voordelig inkopen via het VWE-platform ATC

Om u te helpen bij het inkopen van de juiste voertuigen bieden wij u gratis toegang tot het VWE veilingplatform Automotive Trade Center, kortweg ATC. Hierop vindt u zowel de voorraad van Nederlandse autobedrijven als goed geïnspecteerde jong gebruikte auto’s uit Nederland, België en Duitsland. En dit aanbod wordt doorlopend aangevuld!

Bied iedere week op honderden jong gebruikte voertuigen uit Nederland, België en Duitsland

Sinds kort is het aanbod op het VWE-handelsplatform ATC verrijkt met ex-lease auto’s. Vanaf nu kunt u elke week meebieden op het aanbod van ruim 600 Nederlandse en Belgische auto’s die uit de lease komen. Dit bovenop het bestaande aanbod auto’s uit Nederland en Duitsland.

Gemakkelijk en snel!

U weet bij ATC altijd waar u aan toe bent. Wij vragen alleen transactiekosten per verkocht voertuig en uw aankopen worden kosteloos bij u bezorgd, inclusief alle benodigde documenten. Via Mijn VWE logt u eenvoudig in op ATC.

 
     
Rijk aanbod voertuigen   Scherpe transactiekosten
     
Op ATC vindt u goed geïnspecteerde ex-lease voertuigen uit Nederland, België en Duitsland, inruilauto’s en het aanbod van Nederlandse autobedrijven.
Alle voertuigen zijn voorzien van goede foto’s, een gecheckte kilometerstand, schadefoto’s en het onderhoudsboekje.
Wij vragen alleen transactiekosten, dus geen veilingkosten. Koopt u een buitenlands voertuig, dan kunnen wij ook het volledige importproces uit handen nemen. Het gekochte voertuig wordt dan bij u afgeleverd incl. NL-kenteken en luxe kentekenplaten. Deze service is voor Mijn VWE-klanten!
 
     
Veilig kopen   Snelle en eenvoudige transacties
     
Op ATC koopt u het voertuig altijd van VWE. Wij regelen dus de afhandeling met de verkopende partij. Zo heeft u geen verrassingen achteraf. VWE biedt een snelle en eenvoudige transactie. Binnen enkele dagen staat het voertuig klaar op de door u gewenste locatie!
Start nu met transparant in- & verkopen via ATC van VWE

Wij vinden het belangrijk dat u op een goede en eerlijke manier voertuigen bij ons koopt, zonder verrassingen achteraf. Daarom vragen wij de aanbieder van de voertuigen deze zo compleet mogelijk te omschrijven; met alle extra’s opties en een compleet beeld van eventuele schade(s).

Log in op Mijn VWE en klik onder het kopje SNEL NAAR
op de link B2B in- & verkoop – Automotive Trade Center!

Meer weten? Het team van VWE Remarketing staat altijd voor u klaar om u verder te helpen. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Ik wil meer weten en ontvang graag een kortingsaanbod op mijn eerste aankoop

Bij het invullen van onderstaand contactformulier neemt een van onze medewerkers contact met u op een een uniek aanbod te bespreken, waarbij u een korting van 275 euro krijgt op uw eerste aankoop via ATC.