Waarom garanties bij verkoop, of na onderhoud?

Een stuk zekerheid bij de aankoop van een auto is voor een autokoper vaak erg belangrijk. ”Kan ik terug als ik een probleem heb met het voertuig?” Ons advies is daarom: bied altijd een garantiepakket aan.

Als klant van Mijn VWE kunt u de garantiepakketten van Autotrust aanbieden aan uw klanten. Met de reparatiekostenverzekeringen van Autotrust kunnen klanten zich verzekeren dat zij niet voor onverwachte kosten komen te staan.

Kosten niet voor het autobedrijf

Meestal moet u als autobedrijf zelf de kosten van de reparatie dragen. Met een Autotrust-garantiepakket is dit niet het geval, hier worden de kosten op de verzekeraar verhaald.

De garanties kunnen voor 6,12 of 24 maanden worden afgesloten bij de verkoop van een voertuig, of na onderhoud. U kunt garantie geven op voertuigen tot 12 jaar oud met maximaal 200.000 kilometer op de teller. In geval van schade kan de klant bij de verkopende partij óf bij een ander RDW-erkend autobedrijf naar keuze terecht. De Autotrust-garantie is dus ook handig als u een occasion verkoopt aan een klant die verder weg woont.

Interesse in garanties?

Ga naar de pagina Autotrust Garantie op VWE.nl waarop u alle details vindt omtrent de garantiepakketten. Of neem gelijk contact op met Mijn VWE: 088 – 893 7020.

Lees ook: Nieuw: Garanties vanaf nu onder afleverpakketten!