Fairkocht – dé exclusieve autoveiling voor Mijn VWE klanten

In de online autoveiling Fairkocht bieden wij onze klanten, alleen consumenten, voertuigen die vooraf volledig zijn geïnspecteerd door een onafhankelijke partij. Fairkocht is onderdeel van het veilingplatform van Automotive Trade Center en biedt dezelfde voordelen, zoals het aan de deur afleveren van het gekochte voertuig.

Het aanbod van Fairkocht
Het aanbod is uniek en bestaat uit jonge voertuigen (niet ouder dan 12 jaar), in rijdbare staat en 95% margeauto’s. De voertuigen zijn altijd inclusief uitgebreide omschrijving, foto’s, schadefoto’s en een video, zodat u het voertuig goed kunt bekijken en op waarde kunt beoordelen. Het succes van Fairkocht valt en staat met een serieus bod wat door de inbrenger (de consument) wordt geaccepteerd.

Hoe werkt Fairkocht?
Met Fairkocht bieden wij een extra inkoopkanaal, exclusief voor Mijn VWE klanten. Het bieden op de voertuigen is eenvoudig, maar houdt u er wel rekening mee dat een bod bindend is en beeld gaat voor tekst. Elke veiling duurt 48 uur en de toewijzing vindt plaats binnen 80 uur.

Bij elke nieuwe kavel ontvangt u een notificaties in Mijn VWE, zodat u geen kavel mist en op tijd kan bieden. Via deze notificaties gaat u direct naar het platform van ATC, waar u de veiling Fairkocht voor u klaar staat.

In elke kavel staat de informatie over de auto en kunt aan de rechterzijde uw bod uitbrengen. Door middel van verschillende meldingen in Mijn VWE wordt u op de hoogte gehouden over het verloop van uw bod. Heeft u een voertuig gewonnen, dan leveren wij deze voor de deur af.  Heeft u onverhoopt een claim? Dan vragen wij u deze binnen 24 na levering van de auto door te geven aan de medewerkers van VWE Remarketing via telefoonnummer +31 88 – 8937050 of per e-mail remarketing@vwe.nl. Ook voor andere vragen rondom Fairkocht zitten zij voor u klaar.

Automotive Trade Center
Fairkocht is onderdeel van Automotive Trade Center (ATC), het veilingplatform van VWE. Via ATC koopt u altijd veilig, tegen vaste transactiekosten en met de afleveropties naar keuze. U kunt als VWE-klant gratis en risicovrij gebruik maken van het ATC in- en verkoopplatform.