Biedingen live in Mijn VWE

Als u uw voertuigen via Mijn VWE adverteert, worden deze gratis op het VWE veilingplatform Automotive Trade Center (ATC). Op ATC kunnen (inter)nationale handelaren bieden op uw voertuigen. Accepteert u een bod, dan koopt VWE het voertuig van u en heeft u binnen 24 uur de betaling van ons binnen! Net zo makkelijk.

Vanaf nu wordt u in Mijn VWE op de hoogte gebracht van een nieuw bod op een van uw voertuigen die op ATC staan geadverteerd. Via een pop-up kunt u gelijk reageren op het bod.

 
     
Wij kopen uw auto   VWE regelt het transport
     
Accepteert u een bod op Automarkt Online, dan koopt VWE de auto van u en regelt VWE de overdracht aan de koper. Is uw voertuig verkocht, dan haalt VWE het voertuig bij u op en wordt het transport met de koper geregeld.

 

 
     
Binnen 24 uur uw geld   Risicoloos voor u
     
VWE betaalt u het aankoopbedrag binnen 24 uur gegarandeerd uit. VWE regelt de complete documentatie bij de overdracht van het voertuig.

 

Meldingen in Mijn VWE

Hieronder een voorbeeld van hoe het een nieuw bod in Mijn VWE wordt getoond. Klink op de pop-up en u ziet het bod in ATC. U kunt dan accepteren, afwijzen of een tegenbod doen!

Start nu met transparant in- & verkopen via ATC van VWE

Wij vinden het belangrijk dat u op een goede en eerlijke manier voertuigen bij ons koopt, zonder verrassingen achteraf. Daarom vragen wij de aanbieder van de voertuigen deze zo compleet mogelijk te omschrijven; met alle extra opties en een compleet beeld van eventuele schade(s).

Het team van VWE Remarketing staat altijd voor u klaar om u verder te helpen. Neem eventueel contact op via remarketing@vwe.nl of bel 088 – 893 7050.

Verken ATC nu!

Log in op Mijn VWE en klik onder het kopje SNEL NAAR op de link B2B in- & verkoop – Automotive Trade Center!