Verdien tot 200 euro extra op een voertuig!

 

Meer rendement op een verkocht voertuig? Wie wil dat nou niet. VWE gaat ervoor zorgen dat dit ook mogelijk is. Dit is overigens ook in het voordeel van uw klant.

Afsluiten van financiering

Klanten hebben niet altijd zelf de financiële middelen om een voertuig te kopen. Mocht u merken dat de klant (deels) een financiering nodig heeft, dan kunt u samen met de klant een voorstel aanvragen via deze pagina. Ook kan de klant de gegevens thuis invullen. Gaat de klant in op het voorstel, dan krijgt u van DMF Krediet een vergoeding tot 75 euro!


Bied altijd een verzekering aan

Iedere verkochte auto moet verzekerd de weg op, minimaal WA verzekerd. Zeker niet alle klanten houden hier rekening mee. Een voorstel heeft de klant zo ontvangen. Vul op de pagina Extra Verdienen  in een voertuigdossier of uw advertentiebeheer in Mijn VWE  – met goedkeuring van uw klant – het telefoonnummer van de klant in én hij ontvangt het voorstel van onze partner DS Dealer Services. Uw verdient tot 50 euro extra op het voertuig.


Twijfels over technische staat?

Geef de klant vertrouwen in het gewenste voertuig met het aanbieden van een aankoopkeuring. De “online”-klant kan zo op afstand een onafhankelijke keuring ontvangen. Wil de klant het voertuig keuren via Mijn Autocoach gebruik dan dit formulier voor de aanvraag en ontvang 20 euro van Mijn Autocoach!


Zekerheid achteraf voor u en de klant

Als de klant een voertuig koopt, dan is de kans groot dat hij garantie zou willen op de aankoop. Komt uw voertuig in aanmerking voor een AutoTrust-garantie, dan zijn er vaak meerdere opties. Heeft u een AutoTrust-abonnement bij Mijn VWE, dan kunt u de mogelijkheden per voertuig checken via de Extra Verdienen opties in een voertuigdossier of uw advertentiebeheer in Mijn VWE. Sluit u een garantiepakket af, dan verdient u €50.

Voorbeeld in advertentiebeheer:

Voorbeeld in voertuigdossier:


Meer informatie over bovenstaande diensten?

 

[contact-form-7 id="100" title="Contactformulier Retail"]